“Cənubi Amerikanın limonu” kimi tanınan Meksika, Argentina və Braziliya dünyada ən çox əhəng istehsal edən ölkələr sırasındadır. Onlar Meksika, Tayland və Vyetnam mətbəxinin əsasını təşkil edir və fars, İraq və Hindistan mətbəxində də geniş istifadə olunur.
Əhənglər ümumiyyətlə şəkər və turşuların daha yüksək tərkibi olan limonlardan daha kiçikdir; onun şirəsinin turşuluğu və qabığının çiçək ətri onu turşular, marmeladlar, desertlər, şerbetlər və içkilərin qiymətli tərkib hissəsinə çevirir.
Mathieu Teisseire əhəng siropu bu qiymətli meyvənin turş, ləzzətli dadını canlandırır. Şirin və sitrus dadı olan laym qabığının güclü ətrini təqdim edərək, onu çay, kokteyl, qazlı içkil, smuzi, limonadlar və s. əlavə edin.