İki ağız sulandıran ləzzətlərin birləşməsi: çəhrayı qreypfrutun balanslaşdırılmış şirin və turş dadı liçinin çiçək və meyvəli notlarına cavab verir.
Əvvəlcə 'qadağan olunmuş meyvə' icad edilən qreypfrut, 18-ci əsrdə Barbadosda yaranan pomelo və şirin portağalın hibrididir, liçi isə ilk dəfə Asiyada eramızdan əvvəl 2000-ci ildə becərilmişdir və bu dad birləşməsini mükəmməl etmişdir.
Mathieu Teisseire Qreypfrut & Liçi Siropu liçinin ətirli şirinliyini və çəhrayı qreypfrutun ləzzətli acılığını mükəmməl birləşdirir. Qreypfrutun incə acı notları, bir sıra kokteyl, qazlı içki və çaylara ləzzət qatan canlı qırmızı-çəhrayı rənglə zərif liçi ilə gözəl şəkildə zənginləşdirilmişdir.